Acrobatiek
Staan, zitten en lopen is een kwestie van balans. De acrobatiek maakt daar een spannend spel van. En zoekt naar uitersten. De kern is: contact houden met de grond, vertrouwen en communicatie. Zonder toestellen of hulpmiddelen leer je in tweetallen fascinerende trucs. Iedereen kan het. De workshop start met eenvoudige combinaties en basistechniek. Daarna bouw je op tot spannende figuren. Lenig zijn hoeft niet: enthousiast zijn wel!

Het Doublé Acrobatiek Theater verweeft acrobatiek met theater en andere disciplines, waardoor een bijzondere vorm van entertainment en animatie ontstaat. Het gezelschap is actief in binnen- en buitenland en verzorgt regelmatig optredens, lessen en workshops. Docenten Yvonne Swinkels en Maarten van der Vlugt zijn heuse acrobaten en zeer ervaren in het trainen van kinderen, jongeren en volwassenen.

Afrikaanse dansverhalen
Laat je meenemen in een Afrikaans verhalenspektakel met dans gebaseerd op eenvoudige beweging-en als lopen, buigen en sluipen... In de workshop maak je een combinatie van traditionele Afrikaanse verteltechniek, humor, dans, muziek en publieksparticipatie. Een explosieve én speelse workshop met de kracht van een goed verhaal en de dynamiek van spannende lichaamsbeweging. En dat vanuit de Afrikaanse energy & soul.

Docent
Sami Gathii is geboren in Kenia. Hij deed daar enorm veel ervaring op in de kunst van het verhalen vertellen, dans en muziek. Sami Gathii voltooide de Nairobi Theatre Academy en studeerde aan de Utrechtse Hogeschool voor de Kunsten en de University of East Anglia (Engeland). Over heel de wereld treedt hij op festivals en in theaters op en werkt hij mee aan een groot aantal kunstprojecten. Meer info: www.samiarts.com