Snoepkleding
Hoedjes van suikerpapier, hesjes van roze en witte spekjes, sjaaltjes van dropveter: niets is te gek in de workshop snoepkleding maken. Welk snoep omgetoverd wordt tot draagbare kledingstukken blijft nog even een verrassing, maar dat dit een smakelijke workshop zal worden staat als een paal boven water. Brei- en haaknaalden mogen mee, maar het hoeft niet. Wij zorgen voor de materialen.
Dress to eat?

De kunstenaars/docenten
Marijke Donath en Jolanda van Iersel zijn verbonden aan galerie De Melkwinkel aan de Leidsekade in Utrecht. Beide dames maakten recentelijk indruk met een expositie van eetbare kledingstukken.

Soap
Goede tijden, slechte tijden. As the world turns Heb jij er altijd al van gedroomd om in een soapserie te spelen? Of wil je eens weten hoe het is om te acteren? Schrijf je dan in voor de workshop soap. Hierin leer je een aantal acteertechnieken, zoals het spelen van een rol, emoties en het geloofwaardig uitspreken van teksten. Er wordt toegewerkt naar een spannende soapscène. Acteerervaring is trouwens niet vereist. Tenzij je wel eens vaker doet alsof. Maar wie doet dat niet?

Docent
Marco Oude Moleman is docent drama en afgestudeerd aan de Faculteit Theater van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij geeft theaterles aan kinderen, jongeren en volwassenen, bij Cultureel Centrum Parnassos en bij een jeugdtheaterschool. Daarnaast regisseert en speelt Marco bij de Furie, een Utrechtse theatergroep waarvan hij één van de oprichters is.