Video
Een video maken: het lijkt zo eenvoudig. Maar welk standpunt kies je? Hoe is de belichting? En moet je de camera snel bewegen of juist heel langzaam? In deze workshop leer je de fijne kneepjes van het vak. Nooit weg, want een mooie videopresentatie maken is een kunst. Of het nu om het vastleggen van een vakantie, een optreden of een bruiloft gaat! Wij zorgen voor de VHS-camera's.

Docente
Carrie is zeer ervaren in het maken, monteren en editten van video-opnames. Ze werkte bij de publieke omroep en maakte onder andere opnames van Acda en de Munnik en Volumia op de Amsterdamse Uitmarkt.

Visagie
Wie wil er niet mooi zijn? Iedereen toch! Met eenvoudige technieken leer je om jezelf
en anderen om te toveren in een filmster. Leer de geheimen van foundation, camouflage, ogenschaduw, lipgloss en mascara. Welke make-up is ideaal voor een getinte huid? En watpast beter bij een blondine met blauwe ogen? Je zult zien, er gaat een wereld voor je open. Kijk in de spiegel en bewonder het resultaat.

Docente is
Debby van de Weerd. Ze is laatstejaars make-up artist aan het Thomas Instituut
in Utrecht, specialisatie make-up en grime. Ze deed onder meer de visagie bij de modeshow van de Textiel en Mode Opleiding in Doorn en gaf grimeerworkshops rond het thema ijstijd. Mei 2003 verzorgde Debby de grime van de dansers die rond het thema 'de verloren liefde' de balletvoorstelling Moulin Rouge opvoerden in de Stadsschouwburg in Utrecht.