Capoeira
Capoeira is een spectaculaire Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Het spel is op de plantages in Brazilië ontwikkeld door slaven die er hun vechttechnieken mee camou-fleerden in een dans. In deze workshop leer je de basis van capoeira, zoals dansbewegingen, acrobatiek, vechttechnieken en muziek. Het capoeiraspel wordt gespeeld in een kring. Steeds draaien en balanceren twee mensen met soepele bewegingen om elkaar heen. Souplesse, power en conditie zijn heel belangrijk in dit fascinerende en spetterende spel.

Capoeiradocent
Mourãu geeft les aan verschillende capoeirascholen in het land. Ook verzorgt hij workshops in het buitenland. Mourãu maakt deel uit van de internationaal bekende Grupo Capoeira Brasil die in 1989 werd opgericht. Inmiddels kent de groep afdelingen in heel Brazilië, de Verenigde Staten (onder meer New York en Los Angeles), Australië, Japan en Europa.

DJ-en
Plaatjes draaien simpel? No way! In de workshop DJ-en leer je de perfecte timing te vinden: mixen op de beat. Strakke overgangetjes te maken. De beste platen te combineren. Van dance naar drum'n'bass en van house tot Arabisch. Je publiek mag zich natuurlijk geen moment vervelen. Dus up-tempo, precies én met gevoel werken is een vereiste. Join the club en laat van je horen! Wij zorgen voor de apparatuur.

Docent en DJ
Alwin Goedhart heeft in Utrecht zijn eigen platenzaak, gespecia-liseerd in dance: Metro Record Store aan de Oudegracht, pal tegenover de Rembrandt Bioscoop. DJ Alwin draait onder meer bij Club NL (Amsterdam), Broers (Utrecht) en Utrecht Beach. DJ Alwin is ook bekend van Theater aan de Werf, PLF en De Vloer. Dit veelzijdige talent van de draaitafel is thuis in drum'n'bass en dance, maar net zo goed in funk, hiphop en house.