Musicaldans
Je ziet ze in musicals, bij het showballet, in films en het theater: dansers die samen een wervelende show neerzetten. Groepen vrouwen en mannen die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Elke pas, elke draai, elke beweging klopt. Wil jij dat ook eens doen? Schrijf je dan in voor de workshop musical-dans. En maak kennis met choreografie, glitter en glamour. Je lichaam is je instrument. Meer heb je niet nodig.

Docente
Ankie Thuis is choreografe en artistiek en zakelijk leider van Studio Lombok. Ze geeft lessen en workshops in jazzdance, dansconditie, power yoga, stretching en moderne dans. Regel-matig vliegt ze naar New York om daar de nieuwste trends op te pikken. Daarnaast is ze de leading lady van professioneel revuegezelschap The Dance Company. De afgelopen jaren stond ze in tal van schouwburgen. Ook leidde ze het showballet van Ome Cor's Show Duo. www.studiolombok.nl

Het Nederlandse lied
Ben je een held onder de douche, maar zing je verder eigenlijk nooit? Geen punt, bij deze workshop is het totaal niet belangrijk of je een profbariton of een beginnende sopraan bent. Het plezier van het zingen staat voorop. Het maakt niet uit hoe je stem is, àls je maar zingt! Je gaat eenvoudige zangoefeningen doen om de genoegens te ontdekken die zang je geeft. Het eindresultaat: de presentatie van een overheerlijk Nederlandstalig lied!

Docent
Henk Fakkeldij is een geboren en getogen Lombokker. Op zijn zestiende nam hij zangles-sen, onder andere bij de heer Beeuwkes en masterclasses bij de Engelse zangcoach Robert Bicknell. Al jong werd hij regisseur en solist bij een operette/musicalgezelschap. Regelmatig trad hij op in de Utrechtse Stadsschouwburg. Na zijn operettetijd zong Henk in enkele moderne theaterpro-ducties en bands en leidde hij een aantal jaren de show Carmine Red. Tegenwoordig treedt Henk solo op, zoals in Paradiso, op het eeuwfeest in Lombok en voor de KLM. Afgelopen jaar werkte hij mee aan een Dokwerk-programma over een aantal zangers en zangeressen die samen in Paradiso optraden.